Els Enginyers esvaeixen els dubtes de la temporada i no donen opció al Tatami a l’anada dels playoffs per a la permanència (0 a 88)

RugbyCat

Fotografia d’arxiu de Beto Miranda

Tatami RC 0 – CNPN Enginyers 88

No van donar opció els Enginyers al Tatami. El club del Poble Nou va passar per sobre dels valencians des del xiulet inicial fins el final en un Riu Túria mut per la superioritat dels catalans. Els homes de la Mar Bella, motivats per esvaïr els dubtes generats durant la temporada, van jugar molt concentrats tot el partit i no van treure el peu de l’accelerador en cap moment en l’anada d’aquesta eliminatòria final per a la permanència a la Divisió d’Honor “B”.

La primera jugada va ser aclaridora del que passaria sobre el terreny de joc aquest diumenge. El drop inicial del Tatami el recollia el número 8 dels Enginyers, Iván Gurriere, per fer una carrera de més de 20 metres fins que els de groc i negre el van poder placar. L’alt ritme de joc imposat pels catalans des de l’inici va ser impossible de seguir per a un conjunt local sense idees per aturar les embestides dels de blau i negre.

El joc ràpid i dinàmic en atac que els de la Mar Bella proposaven va donar els seus fruits ben aviat, amb un cop de càstig transformat davant de pals que inaugurava el marcador. A partir d’aquí, tot marques per als visitants. Jordi Sánchez va ser l’encarregat de fer la primera d’un matx que arribava al descans amb un contundent 0 a 48.

A la represa, més del matiex, doncs el CNPN va seguir amb ganes de demostrar la seva qualitat fins arribar al definitiu 0 a 88. Cop dur a la moral d’un Tatami  que ha firmat una gran temporada i uns millors playoffs, derrotant a la lligueta al Seminario de Tarazona i al CEU, i a l’eliminatòria posterior a un Primera Nacional com el Químic. El partit de tornada del proper cap de setmana serà un mer tràmit on els jugadors valencians voldran, de ben segur, mostrar una millor versió de sí mateixos.

One thought on “Els Enginyers esvaeixen els dubtes de la temporada i no donen opció al Tatami a l’anada dels playoffs per a la permanència (0 a 88)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *