Els Enginyers supreren sense problemes el Tatami a la tornada dels playoffs i acaben la temporada amb bon gust de boca

RugbyCat

Fotgrafia de Beto Miranda

No va haver-hi sorpresa a la Mar Bella. Els Enginyers van superar sense problemes el Tatami en el partit de tornada d’aquesta elminatòria de permanència a la Divisó d’Honor “B” per un contundent 120 a 5 i deixen clar que mereixen ser a aquesta lliga almenys una temporada més.

cnpn_tatami_jordi_sanchez_rugbycat
Jordi Sánchez va ser autor de sis marques. Fotografia de Beto Miranda

El començament del matx no augurava res bo per als valencians, que tot i rebre el xut inical no van ser capaços de recepcionar-lo i encaixaven la primera marca abans del minut de joc. Seria la primera de les deu que els del Poble Nou aconseguirien a la primera meitat, desplegant un joc ràpid i dinàmic que el Tatami era incapaç de seguir o aturar. Els de groc i negre van aconseguir, però, un petit premi en el seu desplaçament a Barcelona, doncs aprofitant una touche a 5 metres de la zona rival, van formar un maul que els va acabar servint per sumar el seu únic assaig de l’eliminatòria després d’una bona transmissió de pilota.

La represa va seguir la mateixa tònica i les marques es van anar succeïnt fins el marcador definitiu que posa de manifest la diferència entre els dos conjunts i serveix també d’avís als equips que en un futur vulguin pujar a la DHB. El salt entre la Primera Regional i la segona divisió estatal és enorme, i costarà bastant veure ascensos en aquesta categoria.

Bon final de temporada per als Enginyers, que acaben amb bon gust de boca la campanya i ja poden començar a prepara la següent per no patir com aquest any. Entre els jugadors del Tatami, tot i la contundència de les dues darreres derrotes, satisfacció per la feina ben feta aquest 2013/14 i ja pensen en treballar dur per tornar a repetir el proper curs.

Pots veure les fotografies del partit clickant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *