Els germans Losada i Pla, a les World Sèries de Dubai

Joan Losada i Pol Pla entren a la convocatòria del primer torneig dels Leones 7

Bàrbara Pla i Maria Losada jugaran a Dubai la segona sèrie de les Leonas

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu, @rna_phtgrphy, FER i Mike Lee

Dues parelles de germans catalans seran el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre a Dubai, on s’hi celebra un dels tornejos de les Seven World Series. Joan Losada i Pol Pla per una banda i Maria Losada i Bàrbara Pla per l’altra han entrat a les respectives convocatòries per al que serà el primer torneig de la temporada per als nois i el segon per a les noies.

La permanència, el gran repte

En la presentació que es va fer ahir a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, Pablo Feijoo, seleccionador masculí, va deixar clar que “l’objectiu continua sent la permanència a les Sèries. És fàcil ascendir, però mantenir-se és tot un repte tot i venir de protagonitzar la millor posició del seven espanyol masculí de la història en les Sèries Mundials”. 

Pla i Losada, junts novament sota la direcció de Feijoo AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ

I és que els Leones van acabar l’any passat onzens a la taula classificatòria, el millor resultat mai obtingut per la selecció masculina, i amb un paper protagonista per a Pol Pla, que va ser el màxim anotador del conjunt de Feijoo amb 19 assajos. Enguany l’acompanyarà el barceloní Joan Losada, qui ha pogut combinar les obligacions professionals amb els entrenaments, concentracions i viatges que exigeixen els Sèries Mundials.

Arribar a quarts

Pel que fa a les noies de la selecció femenina, viatgen a Dubai amb la voluntat de millorar la novena posició de Glendale, els Estats Units, on van quedar-se fora dels quarts de final amb les derrotes a la fase de grups davant Rússia i Austràlia. Bàrbara Pla repeteix convocatòria i l’acompanyarà Maria Losada (que va perdre’s el torneig de Glendale), mentre que Eli Martínez ha quedat fora de la llista degut a unes molèsties al genoll que han dut l’equip tècnic a donar-li descans.

leonas_maria_holanda_rugbycat
Maria Losada juga la seva primera sèrie del curs. Foto FER

Per al seleccionador Pedro de Matías, que també se centra en la permanència del seu equip, el més important per a un rugby femení en constant evolució és “seguir treballant per crear estructures que ens assegurin la competència a llarg termini”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *