Els Leones es juguen entrar al Mundial de 7s amb Pol Pla i Jordi Jorba

La selecció espanyola de 7s disputarà el quart i últim torneig del circuit europeu

Els Leones són tercers de la general a 2 punts de Rússia i a 4 d’Irlanda

RugbyCat

Fotografia de FER/Juan Carlos Ogazón

A la quarta va la vençuda

Els Leones de rugby a VII ja són a la ciutat anglesa d’Exeter per disputar-hi el quart i últim torneig del Campionat Europeu de sevens. El combinat entrenat per Pablo Feijoo és tercer a la classificació general amb 52 punts per sota de Rússia (54) i Irlanda (56). En busca d’una de les dues primeres places que donen accés al Mundial del 2018 de San Francisco, els vermells no tenen altra opció que guanyar el torneig.

javier carrion_leones_rugbycat
L’obertura de la Vila Javier Carrión serà a Exeter. Foto FER

I és que aquest circuit ha estat àmpliament dominat per irlandesos i russos, sempre un pas per davant d’Espanya. Les tres seleccions s’han repartit en cada una de les tres cites el podi, tot i que els Leones mai han pogut derrotar ni als russos ni als irlandesos en el que portem d’Europeu.

Així doncs, i preveient que l’hegemonia dels tres equips s’allargarà a Exeter, els Leones han de guanyar el torneig (sumaria 20 punts) i evitar que Rússia arribi a la final (en sumaria 16 en cas de quedar tercera), mentre que per sobrepassar a Irlanda els de Feijoo els haurien de treure dues posicions. Abans de plantar-se a la fase final, però, els vermells hauran de superar la fase de grups contra l’amfitriona Anglaterra (que juga amb el seu “B”), Itàlia i Alemanya.

Per assolir aquesta carambola, Pablo Feijoo comptarà amb dos jugadors catalans; l’habitual en totes les convocatòries Pol Pla repetirà per quarta cita consecutiva, i l’aler dels espoirs de l’USAP de Perpinyà Jordi Jorba disputarà la primera cap amb el VII del lleó enguany, doncs des de la temporada passada que no ha pogut ser amb els Leones de 7s (sí que ha estat amb els de XV).

Aquesta és la convocatòria completa per als sevens d’Exeter:

convocatoria_exeter7s_rugbycat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *