Els Leones es queden sense Mundial

El Comitè Independent de la World Rugby ha determinat que Romania i Espanya queden desqualificades del Mundial

Rússia es classifica directe i Alemanya jugarà la repesca amb Portugal

RugbyCat

Fotografia d’EFE 

Adéu al Japó

Espanya no jugarà el seu segon mundial de rugby… almenys el 2019. El Comitè Independent designat per la World Rugby per decidir sobre la problemàtica de les alineacions indegudes ha publicat avui la sentència, que dictamina que Romania, Espanya i Bèlgica han incorregut en alineacions indegudes durant els partits de qualificació per al Mundial (els dos darrers Sis Nacions “B”) i se’ls han de restar cinc punts per cada partit en què hagin fet servir un jugador no seleccionable.

Així doncs, i amb aquestes sancions, Romania queda desqualificada del Mundial del Japó 2019 i Espanya de la repesca que havia de jugar contra Portugal. El Comitè ha trobat irregularitats en dos jugadors espanyols (Mathieu Belie i Bastien Fuster), un de romanès (Sione Faka’osilea) i cinc de belgues.

Amb aquesta sentència, Rússia queda classificada directament per al Mundial i Alemanya jugarà la repesca contra Portugal (i en cas de guanyar-la, contra Samoa).

La World Rugby ha emès aquest comunicat a través de la seva pàgina web, i ha anunciat que no farà més declaracions fins que acabin els catorze dies que tenen les parts implicades per apel·lar.

One thought on “Els Leones es queden sense Mundial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *