Els més petits van poder gaudir de la X Trobada d”Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona

RugbyCat

Fotografia de Pere Grau

El Complex Educatiu de Tarragona va acollir aquest passat dissabte a 650 nens i nenes des dels 8 fins els 14 anys a la Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona. Per desè any consecutiu, els Voltors van fer d’amfitrions d’un dels esdeveniments més rellevants de l’estat per als més petits de l’esport de l’ovalada.

Gairebé 90 entrenadors van acompanyar els joves jugadors als diversos partits , dividits per categories d’edat. El bon dia va acompanyar la jornada, així com el servei del club tarragoní, que va oferir un gran tercer temps i diverses activitats tan per als nens com per als pares i mares que van seguir els partits.

trobada_rugby_tarragona1_rugbycat
Gra matí de rugby per a totes les categories. Fotografia de Pere Grau

L’alcalde de TarragonaJosep Fèlix Ballesteros, va ser rebut com a màxima autoritat de la ciutat, una dels diversos gestos que des del club es van organitzar per donar més volada a un esdeveniment que, a més de servir per donar minuts de rugby als més petits, serveix de plataforma mediàtica per promoure l’esport.

Fins a 13 clubs (Rugby Club Sitges, Fútbol Club Barcelona, Valencia Rugby Club, Quimic Equip Rugby, Rugby Sales Viladecans, CN Poble Nou-Enginyers, Club de Rugby Sant Cugat, Castelldefels Rugby Union Club, Los Taus d’Amposta RCTE, CAU Rugby Valencia, Associació Rugby Poble Nou, Reus Deportiu i Club Rugby Tarragona) van acudir a la trobada per fer que, un any més, Tarragona oferís un gran dia de rugby per a les joves promeses de l’esport de l’ovalada.

Podeu veure les fotografies de la trobada aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *