Els “Piranyes” i l’INEF Barcelona, protagonistes de la XVI Edició del Rugby Platja de Badalona

RugbyCat

Fotografia de Beto Miranda

Un any més, el torneig de Rugby Platja de Badalona va donar la benvinguda al juliol en un dissabte ple de rugby en el que hi van assistir més de 40 equips (entre sèniors, categories inferiors, veterans i Touch). Amb quatre camps habilitats, aquesta setzena edició va ocupar les Platges del Petroli i del Coco i va comptar amb convidat forans: dos conjunts aragonesos i un de francès.

El dia el van obrir les categories inferiors i el Rugby Touch, que va guanyar el Cornellà en una modalitat idònia perquè familiars i iniciats en aquest esport poguessin fer-ne un tastet. Pel que fa als més joves, el trofeu del Sub-14 va ser per als Enginyers, mentre que el Sub-16 se’l va adjudicar el Barça i el Sub-18 l’Herriko.

La tarda va ser el torn per als enfrontaments dels sènior, que van mostrar un bon nivell. La victòria en categoria masculina va ser per als “Piranyes”, un combinat de jugadors dels Enginyers, el Sant Cugat i Santa Coloma, que van vèncer un combinat del Sitges anomenat “Inframundo” per un ajustat 2 a 1. Pel que fa a les noies, l’INEF Barcelona va alçar el tercer títol d’aquesta temporada d’estiu derrotant les “Malas Hierbas” (el femení dels Enginyers), i la copa dels veterans va ser per al “Neuchatel”.

Pots veure les fotografies del torneig aquí: Carles Guinot , Beto Miranda 1 i 2 i RC L’Hospitalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *