Els sèniors de Garrotxa i Banyoles es fusionen per afrontar la temporada

El nou combinat s’anomena Garrotxa Banyoles Rugbi i jugarà al Grup A de la DHC

RugbyCat

Fotografia de GBR

Davant les dificultats tant econòmiques com d’efectius en els sènior respectius, el Garrotxa i el Banyoles han pres la decisió d’unir-se enguany per afrontar amb garanties la temporada. Una decisió obligada de dos conjunts que es trobaven amb només 20 jugadors per banda per encarar un curs i unes lligues (la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana i la posterior DHC o Primera Catalana) molt exigents tant pel nivell esportiu com pel volum de partits.

La fusió implica un canvi de nom, doncs ara el combinat passa a anomenar-se Garrotxa Banyoles Rugbi (GBR) i jugaran els partits com a local a Olot i a Banyoles intercaladament. Els conjunts entrenen plegats un dia a la setmana (van celebrar el primer entrenament conjunt el passat divendres 23), mentre que celebren una sessió separada un altre dia. Pel que fa al calendari, utilitzaran el del Garrotxa que com els Monstres està inscrit al Grup A de la DHC.

La intenció d’ambdós clubs és la de crear un equip “B” de cara a la segona volta, tot i que de moment és només una possibilitat (també volen apuntar un Sub-18 i un Sub-16). Així doncs, molta voluntat i sacrifici per totes les parts, obligades a prendre la decisió per sobreviure a la pujada de preus de les llicències. El primer examen del Garrotxa Banyoles Rugby, el proper dissabte 8 d’octubre contra el Gòtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *