Els sèniors de Tarragona i Reus s’uneixen en un acord per enfortir-se a nivell esportiu

Els dos clubs mantindran la seva pròpia identitat

L’acord podria estendre’s en un futur a les categories inferiors

RugbyCat

Fotografia d’Eli Calbet

De rivals a companys d’equip. Aquest és el canvi de xip que els jugadors del Tarragona i el Reus Deportiu hauran de fer a partir d’ara. I és que les respectives juntes directives han arribat a un acord de col·laboració, vigent des del passat cap de setmana, pel qual els sèniors masculins compartiran tant jugadors com tècnics.

Amb la voluntat d’enfortir-se tant a nivell esportiu com institucional, les dues entitats tarragonines han anunciat aquesta notícia amb la voluntat també de promoure el rugby per les comarques de Tarragona i el Baix Camp. Tant Reus com Voltors, però, mantindran intactes les seves identitats com a club, per tant els Voltors seguiran vestint els seus colors habituals al Grup B de la Divisió d’Honor Catalana i el Reus Deportiu al Grup D.

Com funciona l’acord?

tarragona
L’acord permetrà competir a més alt nivell. Foto CR Tarragona

A nivell pràctic, el principal motor del canvi serà que els equips faran dos entrenaments conjunts i un de separat. La barreja no serà tan sols a nivell de jugadors, doncs també els cossos tècnics s’uneixen en la direcció, això sí, liderats per Hervé Boulais, el primer entrenador del Tarragona des de fa dues temporades.

Amb aquest “mix”, la idea de Reus i Tarragona és que els jugadors puguin formar part de qualsevol dels dos conjunts, tot i que en un inici es respectaran els equips originals i només serà el Reus qui rebrà efectius dels Voltors. A mig-llarg termini, doncs, el que resultarà d’aquesta col·laboració són dos conjunts molt més competitius a nivell esportiu i una millora en la qualitat i la quantitat d’efectius en els entrenaments.

La confirmació d’aquest acord s’afegeix al que també van arribar fa unes setmanes el Garrotxa i el Banyoles, que juguen sota el mateix nom (en aquest cas és una fusió esportiva) al Grup A de la DHC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *