Es compleixen 60 anys del primer partit de rugby jugat a Vilanova i la Geltrú

RugbyCat

Fotografia de SEL Vilanova

El passat dijous 7 d’agost el SEL Vilanova i la ciutat del Garraf van celebrar una efemèride: es complien 60 anys del primer partit de rugby disputat a la localitat. Amb una placa commemorativa que presidirà el camp de rugby de les pistes polisportives, es recordarà el primer matx de l’esport de l’ovalada a la ciutat jugat el 1954 entre el Club Natació Barcelona (llavors campió de la lliga territorial) i la selecció catalana.

placa_selvilanova_rugbycat
La placa commemorativa del primer partit de rugby a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Fotografia de SEL Vilanova

Acompanyats per l’alcaldesa de la ciutat, Neus Lloveras, i la regidora de Cultura, Maria Josep Riba, el president del SEL, Albert Puig, va aprofitar per destacar la feina feta pel seu club, tan a nivell competitiu (han aconseguit dos ascensos consecutius) com pel contacte amb les escoles de la ciutat, on s’hi han fet classes per promocionar el rugby entre els més petits.

El SEL aprofita l’acte per reivindicar-se, doncs tot i tractar-se d’un club bastant jove (va fundar-se l’any 2007) la seva projecció es molt bona i la temporada passada va afiançar-se a la desapareguda Primera Catalana tractant-se de la primera vegada que hi jugaven.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *