Escòcia, últim obstacle de les Leonas per ser al Mundial 2017

La selecció espanyola de rugby a XV jugarà l’anada el 18 de novembre i la tornada el 26

RugbyCat

Foografia de FER

El Mundial d’Irlanda 2017 és a dues passes per a la selecció espanyola femenina. L’últim obstacle de les noies de José Antonio Barrio serà Escòcia a doble partit, jugant el primer a Glasgow el proper divendres 18 de novembre i el segon el dissabte 26 a La Central madrilenya. A diferència de la realitat que presenten les seleccions masculines d’ambdós països, Espanya parteix com a favorita en aquesta cita.

leonas_reptxeca_rugbycat
Bàrbara Pla vol arribar al Mundial. Foto FER

Novenes en el rànquing mundial, les Leonas es troben quatre posicions per sobre d’Escòcia, qui per contra està acostumada a jugar partits de més alt nivell a rugby a XV gràcies a la seva participació en el 6 Nacions femení. Les del “XV del card”, però, han quedat últimes del torneig europeu en les darreres quatre edicions, orfes de victòries en totes elles. Una dada sens dubte esperançadora per a les espanyoles i representativa del nivell de les escoceses.

Per contra, la selecció espanyola arriba a la cita en un moment de forma esplèndid després de proclamar-se campiones d’Europa (en un torneig sense les seleccions del 6 Nacions), culminant una competició perfecta. El seleccionador estatal, però, fuig de favoritismes i avisa dels perills de les escoceses en aquest vídeo:

Vídeo de FerRugbyTV

Pel que fa a la convocatòria d’aquests enfrontaments, encara no s’ha fet pública, però José Antonio Barrio podria repetir el llistat del Campionat d’Europa, quan va comptar amb quatre jugadores de l’INEFÁngela Del Pan, Aroa González, Maria Losada i Anna Ramon, amb Diana Gassó del Gòtics i amb Bàrbara Pla del Getxo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *