Ethan Woodmass és operat de la mà dreta i podria tornar aviat

L’obertura novazelandès es va lesionar davant el VRAC

El “kiwi” espera estar llest per abans dels playoffs

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Nova  baixa al Baldiri Aleu

La Santboiana sembla maleïda aquesta temporada. Les lesions han estat un entrebanc constant per a Lewis Williams, que no ha pogut comptar amb la totalitat dels seus efectius en gairebé cap partit. El darrer en patir una lesió ha estat Ethan Woodmass.

ethan_woodmass_lesio_rugbycat
El jugador després de passar per quiròfan. Foto UES

L’obertura novazelandès va trencar-se el metacarpià del dit índex de la mà dreta en el matx de fa tres setmanes contra el VRAC Quesos Entrepinares en el minut 5, però no va ser substituït fins el 25 degut a una sobrecàrrega dels isquiotibials. “A posteriori” van diagnosticar-li la fractura i el passat divendres 16 de març va passar pel quiròfan de l’hospital FREMAP de Barcelona, on li van posar una placa per redreçar l’os.

ethan_lesio_ma_rugbycat
Així va quedar la mà de Woodmass després de la lesió

Woodmass (que tan sols s’havia perdut un partit en tota la temporada) es troba ara en fase de rehabilitació després de l’exitosa operació, i el proper dimarts té una visita amb el doctor que li aclarirà la data exacta de tornada. L’obertura és optimista, però, i espera poder estar llest per jugar davant l’Alcobendas (últim partit el 22 d’abril) o fins i tot per a la penúltima jornada el 15 d’abril a Gernika. A on vol arribar segur el “kiwi”, és als playoffs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *