Facundo Álvarez, Santi Silva i Girgis Morote, nous jugadors del BUC

El club barceloní es reforça amb dos backs uruguaians i un de peruà

RugbyCat

Fotografia de BUC (d’esquerra a dreta Facundo Álvarez, Santi Silva i Girgis Morote)

Reforços sudamericans per a la tres quarts del BUC

A falta de pocs dies perquè la Divisió d’Honor “B” pugi el teló, el BUC podrà comptar amb tres nous reforços. El club barceloní afrontarà la temporada 2017/18 amb les aportacions de Facundo Álvarez, Santi Silva i Girgis Morote, tots tres backs que han completat la pretemporada amb els negres i engreixen la línia dels de Rudi Schiendl i Xavi Carrasco.

girgis_morote_rugbycat
Al centre, Girgis Morote, un nou tres quarts per al BUC. Foto facebook

El primer dels nouvinguts, l’uruguaià Facundo Álvarez, medeix 1,79m, pesa 86kg i pot ocupar les dues posicions de centre. També és nascut a l’Uruguai Santi Silva, un aler de 1,73m i 70kg  que prové del club Paysandú Trébol Rugby, mentre que la tercera incorporació, Girgis Morote, és un obertura/arriere del Perú de 1,75m i 83 kg que jugava al Old Markhamians Rugby & Football Club.

El BUC apuntala així la línia de tres quarts després de perdre a principis d’estiu Arti Kovalenko (qui canviava la Foixarda per Can Barça), mentre que a la davantera la marxa de Rochedi Mirabet i Pere Clarà (ambdós al FC Barcelona també) queda de moment sense substitució de jugadors foranis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *