Fiji, EEUU i Argentina, els rivals d’Espanya als Jocs Olímpics

RugbyCat

Fotografia de FER

Després de les 48 hores més emocionants de la història del rugby espanyol, els Leones ja saben quins seran els seus rivals als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Tot i que encara no s’ha anunciat de manera oficial, segons informen el diari francès “L’equipe”, el portal web també francès “Le rugbynistere” i la pàgina de la ESPN argentina, ja estan determinats els tres grups que competiran a la capital brasilera.

Els dos diaris s’avancen a l’anunci oficial, doncs els grups queden determinats segons la classificació de cada selecció en els rànquings mundials del rugby a VII.

Segons aquesta classificació, (que remarquem que encara no s’ha fet oficial per part de World Rugby), els Leones quedaran enquadrats al Grup A i s’enfrontaran amb els líders del circuit mundial de sevens, la totpoderosa Fiji, els Estats Units i l’Argentina.

Al Grup B hi haurà Sud-Àfrica, Austràlia, França i l’amfitriona Brasil. Al C s’hi troba Nova Zelanda, la Gran Bretanya, Kènia i el Japó. D’aquests, passaran a quarts de final els dos primers de cada grup i els dos millors tercers. La competició de rugby masculí es jugarà els dies 9, 10 i 11 d’agost, després que les noies ho hagin fet el 6, el 7 i el 8 del mateix mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *