Candidats a l'ascens DHB

Inici Fòrums Rugbycat Candidats a l'ascens DHB

El tema conté 11 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Escuece fa 2 anys, 6 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #10225 Resposta

  Fruterman

  Ja tenim competicions en marxa i els equips a tope! Qui creieu que té opcions d’ascendir a DHB aquest any des de les lligues catalanes?

 • #10226 Resposta

  Joe

  Crec que el BUC serà la sorpresa dels equips catalans aquest any. Porten treballant molt bé el mateix bloc de jugadors durant molt de temps i el nou entrenador (Cucho) aportarà un plus.
  Els Enginyers s’aproparan o superaran el nivell de Sant Cugat, que baixarà bastant aquesta temporada.
  L’Hospi ha fitxat molt, però no espero que fagi gaire soroll, com tampoc crec que ho farà la Santboiana.

  • #10239 Resposta

   untio

   Creo que no entendiste la pregunta muchacho. Leela nuevamente.

  • #13339 Resposta

   Escuece

   Ufff. Que equivocado estabas. Sabes mucho de rugby.

 • #10231 Resposta

  Buc o Mort <3

  El BUC és el millor equip del món!!!

  • #10232 Resposta

   Tomy Nabo

   Sincerament, jo crec, que les coses es quedaran com sempre. Si que és cert que tots els clubs han fet grans esforços per millorar i això només farà que la lliga sigui més igualada i competida en les posicions mitges i últimes. A més estic segur que es veuran grans sorpreses d’equips més ”petits” guanyant als ”favorits”…Però el resultat final serà molt semblant al dels dos anys… La Vila, Sant Cugat i Cau entre els 3 primers jugant-se el play-off…

 • #10238 Resposta

  Joe

  Doncs de moment tot igual: victòries de CAU (al descans) i Sancu, i Hospi palmant a Abelles. A veure demà els Enginyers…

 • #10240 Resposta

  untio

  Bueno veo que nadie leyo la pregunta… Tampoco es tan dificil pero bueno… Por responder a Fruterman creo que el Cruc esta trabajando bien y tiene chances Sitges Quimics y Ceu tambien animaran el tema es que de esos hay que ver si quieren subir o no Quimics y Sitges este año resignaron y creo que CEU tambien con lo que habria que preguntarse ademas de quien puede subir quien quiere aubir

 • #10259 Resposta

  Fruterman

  Jejeje. Buena untio, a eso me refería. El año pasado CRUC tuvo la mala leche de cruzarse con Barça, que acabó ganando, pero si sigue el bloque volverán a estar ahí por subir,no?

  Quizá a Químics le vaya bien un año abajo para apuntalar el equipo y subir con más fuerza.

 • #10260 Resposta

  Joe

  Sobre això, bastant d’acord amb Untio, el CRUC és dels favorits segur. L’any passat ja van fer una excel·lent temporada, tot i que poden topar-se de nou amb el Barça “B”.
  Respecte als que han baixat, Químic no sé si tindrà ganes de tornar a passar pel calvari de l’any passat, i el Sitges fa millor pinta, segur que fa soroll a DHC.
  Respecte al CEU, si no ha volgut pujar aquesta temporada no veig perquè ho hauria de fer ara…

 • #10323 Resposta

  labana

  L’hospi pujará a divisió honor d’aqui un parell d’anys. Vau veure el partir contra la Vila? Te molt bona pinta!

 • #10379 Resposta

  Joe

  Dependrà de la continuitat o no de les subvencions que reb. Tampoc és que hagin fitxat a jugadors joves, tot al contrari, és un projecte de rendiment immediat. Com ja els ha passat en altres ocasions, quan l’aixeta dels calers es tanqui tornaran a caure.

Resposta a: Candidats a l'ascens DHB
La vostra informació: