Candidats a Playoffs-Ascens DHB

Inici Fòrums Rugbycat Candidats a Playoffs-Ascens DHB

El tema conté 3 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  PimPamPum fa 1 any, 10 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #16048 Resposta

  Marc

  Veient com ha començat la DHC, qui creieu que siguin els favorits per anar al playoffs o guanyar la competició?

 • #16168 Resposta

  Âlvar

  Típica pregunta!
  Jo crec que, pel que he vist fins ara, qualsevol dels equips que arribi a classificar-se pels play-offs són potencialment candidats a guanyar-los. Malgrat això, certs equips podriem dir que en tenen més números com en el cas del Sitges, el Barça o el Lleida. Els Químics hem començat molt bé però encara hem de medir-nos contra equips de l’altre lliga prèvia com el Manresa, el qual em porta molta curiositat.
  Com he dit crec que tot dependrà sobretot de la posició en que es quedi a la lliga, que facilita les coses als d’adalt, així com de cada partit.

 • #16181 Resposta

  carles

  Personalment crec que Sitges i Químic estan un esglao pero sobre de tots els equips de la DHC. El Gótics crec que acabará donant la sorpresa, sembla que no acaba de rematar els partits ja que porta varios partits perdent per molt pocs punts.

 • #16193 Resposta

  PimPamPum

  Pues parece que los favoritos son Quimics y Sitges, pero estos han tenido resultados ajustados contra equipos de mitad de tabla también. A partido único puede saltar la sorpresa. Por ahora a playoffs creo que se clasificarán Sitges, Quimics, Barcelona Blau, CEU, Lleida y GEiEG en ese orden, aunque aún quedan 5 jornadas y puede pasar de todo.

Resposta a: Candidats a Playoffs-Ascens DHB
La vostra informació: