Canvi format lligues catalanes

Inici Fòrums Rugbycat Canvi format lligues catalanes

El tema conté 7 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  David Muñoz fa 2 anys, 6 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #12125 Resposta

  Joe

  Sembla ser, pel que he llegit en un parell de cròniques aquí, que el format de les lligues catalanes ha canviat.
  Ara la Primera, Segona i Tercera Catalana jugaran també playoffs finals, classificant-se els quatre primers equips de cada lliga.
  Sembla un intent més de fer més atractives aquestes lligues, però potser suposarà una càrrega massa gran de partits per als equips, especialment per als de la Primera Catalana, que han ja de jugar 13 partits de lliga regular.
  No sé si ajudarà a una major repercussió, però com a mínim la Federació Catalana ho hagués pogut anunciar, per variar una mica la seva política de silenci absolut en la comunicació del rugby.

 • #12188 Resposta

  Jordi

  Com a jugador der primera catalana, no en sabem res, però pels comentaris en les cròniques si que es deprèn que hi haurà playoff. Sincerament ho trobo excessiu, després de una fase prèvia i una segona fase amb partits fins a l’abril, que després tinguis playoff (si et classifiques) més Copa Catalana….. masses partits, es difícil arribar al final amb els jugadors al 100%.
  No hi ha manera que la federació mantingui una idea més de dos anys seguits…. actualment funciona i és atractiva, però playoff quan no pots pujar de categoria per mi és innecessari.

 • #12205 Resposta

  Marc

  Bastant d’acord amb el que diu el Jordi. Un playoff si no s’ha de pujar de categoria no té gaire sentit. I si el que busquen és partits més espectaculars i amb públic, fent que cada lliga tingui playoff el que aconseguiran és una sobresaturació de partits “importants”, dividint el poc públic en diferents camps.
  També coincideixo amb el Joe que la comunicació de la Federació Catalana fa pena, o millor dit, brilla per la seva absència.
  Salut!

 • #12247 Resposta

  diego

  Me parece a mi que Rugbycat.cat ha hecho una afirmación errónea y luego ya no había vuelta atrás. La federación en ningún momento propuso a los clubes hacer un playoff en 1ra, 2da y 3ra, de hecho es una tontería hacerlo cuando haces una ronda de clasificación previa y no te juegas un ascenso. Yo creo que mas que la federación quien lo debería aclarar es esta misma pagina web.

 • #12276 Resposta

  Jordi

  Hola a tothom,
  Com creieu que afectarà el fet que DHC tingui tant temps entre l’últim partit de lliga i els playoffs en els equips B?
  S’alteraran les altres competicions, per exemple Primera catalana on hi ha CEU B, gòtics B. Aniran molts jugadors de l’A a jugar amb el B per no perdre el ritme?

  Com es regularà?
  Estaria molt agraït si algú sabés com es regula això.
  També m’agradaria saber pel tema de baixar jugadors del A al B dels equips que juguen a divisió d’honor B (hospitalet, St. Cugat…)

  Potser no toca aquí….

  Gràcies a tothom,
  Jordi

 • #12277 Resposta

  Jordi

  Per l’altre Jordi, el tema A i B, doncs com sempre, amb el B poden jugar 4 jugadors que hagin jugat en la jornada anterior amb l’A i tots els que vulguin que no hagin jugat la jornada anterior. Suposo que si, baixaran de l’A, però és complicat saber quins equips et tocarà jugador i si porten jugadors de més nivell. Pel que fa a mi aquesta qüestió ja no em preocupa porto anys jugant i me trovat molts casos, actualment, em motiva més trobar-me jugadors de lligues superiors, però això no treu que et puguin passar per sobre….

 • #12279 Resposta

  Marc

  Mira Diego, la noticia salió el viernes: http://www.rugbycat.cat/els-playoffs-de-les-lligues-catalanes-al-detall/

  Jordi, respecte al tema que comentes, passarà com cada any, que els equips “B” acaben mes forts la temporada amb els reforços de l”A”. És un tema polèmic i bastant sobat, però al final la normativa ho permet i per tant els “B” que habitualment no guanyen començaran a guanyar.
  Respecte al segon Jordi, només poden baixar tres jugadors, no quatre ;)

 • #13265 Resposta

  David Muñoz

  porque la FCR no sigue con los equipos seniors, con la misma norma que en categorías inferiores, ejemplo, un SUB-16 no puede jugar con un SUB-14, un SUB-20 tampoco puede jugar con un SUB-18, pues es así de simple, de categoría inferior a superior si, al revés no, el sistema actual, desvirtúa las ligas inferiores, y a pesar que los grandes clubes se quejen, esto también es juego limpio y respeto al equipo contrario, todo lo que dignifica a este deporte no debe estar solo en el terreno de juego, la grada, el tercer tiempo, etc..

Resposta a: Canvi format lligues catalanes
La vostra informació: