Divisió d'Honor Catalana Grup A

Inici Fòrums Rugbycat Divisió d'Honor Catalana Grup A

El tema conté 4 respostes, té 2 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Jaume Cosialls fa 3 anys, 1 mes.

 • Autor
  Entrades
 • #10388 Resposta

  RugbyCat
  Clau mestra

  Qui són els favorits del Grup?

 • #10592 Resposta

  Joe

  El Lleida és favoritíssim aquí, però atenció amb el Manresa, que porta vàries temporades treballant molt bé i aquest any podria donar algun ensurt a algú.
  El Sitges tb estarà amunt, amb una davantera plenta d’argentins “peleons” i una línia jove.
  El Gòtics, tb treballant bé desd l’any passat, és candidat a arribar als playoffs

 • #10619 Resposta

  Jaume Cosialls

  Hola Joe,
  Només dos apunts dels 8 davanters titulars del Sitges sols hi havien 2 argentins. per cert ambdós casats amb catalanes i amb fills catalans. Dels 5 davanters que entraren a la segona meitat sols un d’ells era argentí. Per tant dels 13 davanters, 10 són catalans i d’aquests 8 formats a les categories inferiors del RC Sitges.

  Dels 6 tres quarts + el mig melee titulars, sols hi havia un jugador argenti els altres 6 són nois sitgetans formats a les categories inferiors del club. Els tres backs, a la banqueta dos eren argentins i el darrer jugador també es un noi sitgetà format a les categories inferiors.

  Espero que ara et facis una idea real de com es el Sitges a l’actualitat.
  Merci

 • #10626 Resposta

  Joe

  Bones Jaume, en cap cas volia dir que sigui un equip format exculsivament per argentins. Això sí, els jugadors més importants del Sitges d’aquest any són argentins (un tercera i un talona, el Lautaro quan juga també), a part de l’etern Malcolm, que porta la línia i l’equip.
  Pel que fa a la línia, hem dit el mateix, o si més no em referia a que els joves de la línia són de la casa.
  Salut!

 • #10635 Resposta

  Jaume Cosialls

  Hola Joe,
  Ho veiem diferent.
  Justament el Sitges es un equip que ha fet un gran canvi, que l’any passat ja s’endivinava i ara a DHC es més evident. El joc es molt més col.lectiu, amb el que per sort les dependències individuals son menors. Si hagués de triar quin jugadors actualment tiren de l’equip serien tots catalans, sense desmerèixer el saber estar de veterans com el Malcolm, però com et deia ara mateix el joc del Sitges ve marcat per tot l’equip.
  Davant el Gòtics dels XV jugadors titulars 12 eren catalans i 3 argentins…o ho podem veure aixi, 11 han estat format a les categories inferiors del Sitges, 1 a les del Castelldefels i els altres 3 a l’Argentina….

Resposta a: Divisió d'Honor Catalana Grup A
La vostra informació: