El nou Barça

Inici Fòrums Rugbycat El nou Barça

El tema conté 1 resposta, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Miquel fa 2 anys, 1 mes.

 • Autor
  Entrades
 • #14336 Resposta

  Marc

  El Barça és l’equip que més s’està movent aquest estiu entre fitxatges de fora i jugadors que pesca dels equips veïns de la DHB. Sembla que la intenció és rejuvenir l’equip amb les “estrelles” dels altres. Ho veieu un model vàlid o sense pedrera no faran res? Segur que faran una millor temporada que l’anterior (no és difícil), però crec que és un model perillós, perquè com que no són de casa quan vagin maldades fotran el camp. Què en penseu?

 • #14457 Resposta

  Miquel

  És un tema molt interessant. El Barça vol pujar el seu nivell i em sembla que pescar jugadors d’altres equips catalans ajuda a millorar el nivell de l’equip i dels jugadors en qüestió, tot i que al preu de baixar el nivell dels equips catalans un escalafó per sota. Entenc l’atractiu pels jugadors, ja que passen a jugar DH en un equip al costat de casa. El temps dirà si és un model vàlid o no: si la política de fitxatges continua així les pròximes temporades, si temporada nova/vida nova, si el Barça perd la categoria, etc.

  Pel que fa a apostar per la pedrera crec que el Tomy coneix molt bé el potencial dels jugadors de casa: s’ha passat les últimes temporades entrenant al segon equip. Personalment, sempre sóc partidari d’una aposta forta pels jugadors de casa, caldrà veure si les promeses tenen oportunitats i nivell per estar al primer equip

Resposta a: El nou Barça
La vostra informació: