Francis Auwerda abandona el FC Barcelona

El novazelandès marxa del Barça després de dues temporades

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois 

Cinquena baixa blaugrana

Les oficines del Barça treuen fum aquestes primeres setmanes de Mercato. El club blaugrana és dels que més moviments està realitzant en el primer mes després del final de lliga, i entre les moltes renovacions i incorporacions també ha hagut d’acomiadar-se d’alguns jugadors.

auwerda_fcb_rugbycat
Auwerda ha jugat 17 partits aquesta temporada. Foto Edu Rois

Després dels adéus de Francisco Javier SanzFlavian BorelLouis Barbarit i Earving Velarde el que marxa ara és Francis Auwerda. El segona/tercera línia novazelandès es muda a Alemanya per motius laborals i abandona el Barça després de dues temporades.

El “kiwi” va arribar a Barcelona el novembre del 2016 per incorporar-se a l’equip que llavors dirigia Stacy Duvenage i va viure el canvi d’entrenador a finals de curs per començar a jugar sota les ordres de Tomy Gracía, amb qui va participar també la campanya anterior a partir de la cinquena jornada.

auwerda_barcelona_rugbycat
Auwerda abandona la disciplina blaugrana. Foto Edu Rois

En total, Francis Auwerda ha jugat 32 enfrontaments vestit de blaugrana i ha aconseguit dues marques en l’any i mig que ha estat a Barcelona, i la seva marxa obligarà el conjunt català a buscar un substitut per a aquest polivalent segona línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *