Francisco Fernández “Vasko” rectifica i seguirà a la banqueta del Martorell

RugbyCat

Fotografia de RC Martorell

Rectificar és de savis, diuen. Aplicant aquesta dita popular, Francisco Fernández ha pres la decisió correcta, doncs ni un mes després de deixar el primer equip del Martorell, el “Vasko” ha anunciat que finalment seguirà a la banqueta dels Diables la propera temporada.

Fernández apel·lava a una mala relació amb els àrbitres per marxar del Torrent de Llops, considerant que no se’l tractava com a la resta d’entrenadors. Sembla, però, que aquest tema ja està solucionat (ha parlat amb el director tècnic del Comitè d’Àrbitres de Catalunya, Eduardo Romero, i han esclarit la situació), i el “Vasko” seguirà una segona campanya dirigint el Martorell.

“Al final els jugadors m’han convençut. Ells han treballat molt aquesta temporada i es mereixien seguir creixent com equip” afirma Fernández, que es mostra engrescat per seguir dirigint aquest equip: “Sóc un home de rugby. M’encanta i seguiré, perquè si no estic amb això, hauria de fer una altra cosa relacionada amb el rugby. Em ve de gust seguir entrenant aquest grup que hi ha”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *