GEiEG i INEF Barcelona jugaran el partit de tornada de la final de Primera Catalana aquest diumenge a les 11h

RugbyCat

Fotografia d’Ernesto Aradilla

Per fi tindrem campió femení de Primera Catalana. El GEiEG i l’INEF Barcelona es trobaran aquest diumenge a les 11:00h al Palau Sacosta per resoldre definitivament la final del campionat. Les gironines han de remuntar el 17 a 12 de l’anada si volen repetir títol (la que seria la segona lliga de la seva història) davant unes capitalintes amb ganes de recuperar “l’status” de dominadores del panorama rugbístic català.

Amb quatre absències importants, dues per banda, de les internacionals concentrades amb la selecció espanyola de rugby a VII (Àfrica Félez i Elisabeth Martínez per al GEiEG i Ángela del Pan i Laura Esbrí per a l’INEF), el duel presenta gairebé tots els atractius dels dos millors conjunts femenins del principat.

Els equips, a més, estan en plena competició estatal, pel que les jugadores estan en forma i concentrades en una lliga exigent com la Divisió d’Honor. Diumenge, per tant, la corona de l’ovalada femenina està en joc, i bé seguirà sent per al sempre desafiant GEiEG o tornarà al seu vell rei barceloní.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *