Gerard Mayol es retira del rugby

El centre del Sant Cugat penja les botes després de 27 anys com a rugbier

RugbyCat

Fotografia de Ferran de la Roza

Adéu a un clàssic del rugby català

El Sant Cugat començarà l’era Lewis Williams sense una de les seves icones de les darreres temporades: Gerard Mayol es retira del rugby. El centre de 33 anys espera una filla els propers dies i aquesta fita, combinada amb la feina, han fet que el que ha estat capità del club de la Guinardera decideixi penjar les botes de cara a la propera temporada. El tècnic novazelandès, per tant, no podrà comptar amb varis dels veterans, doncs Iñaki Berasategui tampoc vestirà els colors santcugatencs.

gerard_mayol_sant_cugat_rugbycat
Gerard Mayol ha defensat la samarreta del Sancu les darreres cinc temporades. Foto Ferran de la Roza

Gerard Mayol deixa enrere una fructífera carrera, començant la seva relació amb l’ovalada al ja desaparegut Montjuïc als sis anys. Dels dotze als dinou va seguir la seva formació al Sant Cugat abans de jugar una temporada com a sènior al BUC-USAP, una altra al FC Barcelona i marxar posteriorment a Austràlia també un any, on va jugar a rugby.

En tornar de l’altra punta del món va fitxar per la Santboiana, en la qual va militar durant quatre temporades, fins als 27 anys. Va ser llavors quan Mayol va tornar a la que havia estat casa seva; Sant Cugat. El club de la Guinardera va gaudir dels serveis del centre en l’època daurada de l’entitat vallesana, disputant fins a quatre fases d’ascens a la Divisió d’Honor (amb dues finals i repesques incloses) tot desplegant el millor rugby de la DHB.

mayol_catalunya_rugbycat
Mayol en el darrer partit de Catalunya XV contra Portugal. Foto Jordi Elias

També jugador de la selecció catalana de rugby a XV en moltes ocasions, i més recentment amb la seven, Gerard Mayol pot fer la vista enrere i estar orgullós d’una exitosa carrera, guanyant-se una reputació que l’ha situat durant varis anys entre els millors tres quarts de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *