Harry Fitzsimons, primer fitxatge de la Santboiana

El segona línia novazelandès arriba per cobrir la baixa de Liam Mitchell

RugbyCat

Fotografia de Dave Linlott

La difícil tasca de fer oblidar Mitchell

La Santboiana ha anunciat per fi el primer fitxatge per a la temporada 2017/18. Es tracta de Harry Fitzsimons, segona línia de 22 anys provinent del conjunt novazelandès Counties Manukau. Poc se sap d’aquest jugador que té la difícil missió de substituir Liam Mitchell, qui va firmar pels Manawatu Turbos a principis d’estiu després d’un curs vestint els colors del degà del rugby estatal.

Fitzsimons haurà d’emular un Mitchell tot terreny que cobria la totalitat del camp tant en atac com en defensa, a part de dominar la touche i la melé, qualitats que li van valdre per entrar en el millor “XV” de la Divisó d’Honor 2016/17. El nou jugador santboià és el primer fitxatge estranger que aterra a Sant Boi en aquest mercat, afegint-se als reforços d’Aleix Buira i Martí Vicente.

fitzsimons_ues_rugbycat
La Santboiana ha donat la benvinguda a Fitzsimons per les xarxes socials. Foto UES

A més a més, la Santboiana ha renovat Ethan Woodmass, que ja s’ha incorporat als entrenaments, Afa Tauli i Brad Truesdale, que arribarà a finals d’octubre degut a uns problemes amb la tramitació del visat. Així doncs, Lewis Williams podrà comptar amb gairebé tota la plantilla per a l’estrena lliguera de diumenge al Baldiri Aleu davant l’Independiente de Santander, la primera passa d’aquest curs 2017/18.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *