Hernán Pintos, un “Tero” dels sevens per al BUC

El conjunt barceloní es reforça amb l’arribada del jugador internacional de 7s de l’Uruguai

RugbyCat

Fotografia de rugbynews.com

Un “Tero” a la Foixarda

El BUC segueix actiu intentant reforçar la seva plantilla de cara a la temporada 2018/19. Els aficionats de la Foixarda podran gaudir d’un rugbier de molta qualitat la propera campanya, ja que el conjunt negre ha tancat la incorporació d’Hernán Pintos, jugador que ha estat internacional en tres ocasions per al combinat de rugby a VII de l’Uruguai.

hernan_pintos_uruguai_rugbycat
Pintos, en una acció al torneig de Las Vegas el 2014. Foto Ethan Miller

Pintos (29 anys, 1,84m d’altura i 83kg de pes) va començar als 12 anys al club Trébol de Paysandú, jugant de tercera línia fins els 23 per després moure’s a les que són les seves posicions actuals, la d’arriere o d’obertura.

El nou jugador negre va formar part del seleccionat de rugby a VII de l’Uruguai del 2012 al 2015, disputant dos tornejos de les World Series a Las Vegas (2012 i 2014) i un a Hong Kong (2014). Posteriorment va marxar sis mesos a Londres, on va jugar al Belsize Park RFC de la National League 2 (la quarta divisió anglesa).

hernan_pintos_rugbycat
Pintos serà un reforç de luxe per al BUC. Foto Ethan Miller

Així, Hernán Pintos es converteix en el tercer reforç de l’estiu per al BUC després dels retorns d’Alberto Sánchez i Àlex Zubero i la incorporació de Marco Alonso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *