Ja tenim els calendaris de totes les competicions sènior: l’11 de gener arrenca la Primera Catalana, i el 18, la Segona, la Tercera i la Copa femenina

RugbyCat

Fotografia d”Eli Calbet

Ja s’han fet públics els calendaris de les competicions de Primera, Segona i Tercera Catalana masculina i de la Copa Catalana femenina sèniors. Després del sorteig realitzat el passat dilluns, els equips ja poden preparar els enfrontaments i començar els entrenaments per afrontar amb garanties les competicions.

La primera jornada de la Primera Catalana serà l’onze de gener, mentre que la resta de lligues donaran el tret de sortida el dia 18 del mateix mes. El fi de cada torneig varia; mentre que la Primera acabarà el cap de setmana del 17 de maig, la Segona i Tercera ho faran el del 12 d’abril i les posicions finals de la Copa femenina es decidiran el 31 de maig. Tan sols es disputaran playoffs a la Copa Catalana femenina, doncs els campions de les lligues masculines es determinaran pel sistema clàssic de punts per lliga regular.

Cal destacar la incorporació de cinc equips juvenils a les lligues sènior: els conjunts sub-21 del Sant Cugat i del Sant Boi participaran a la Segona Catalana, mentre que els del Barça, Químic i CEU ho faran a Tercera. Pel que fa a la Copa femenina, dos conjunts s’estrenaran: el GEiEG i el combinat del Reus Deportiu/Santa Coloma.

A continuació us deixem tots els calendaris de les competicions sènior:

Primera_catalana_rugbycat

primera_Cat_rugbycat

Segona_catalana_rugbycat

segona_cat_rugbycat

Tercera_catalana_rugbycat

tercera_cat_rugbycat

Copa_catalana_femenina_rugbycat

copa_catalana_femenina_rugbycat

Calendari_complet_competicions_rugbycat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *