Joan Losada jugarà amb Espanya de Rugby a VII a Moscou en el primer pas per ser als Jocs Olímpics de Rio 2016

RugbyCat

Fotografia de FER rugby

El segon centre del FC Barcelona Joan Losada, ha estat convocat amb la Selecció Espanyola de Rugby a VII per al torneig Grand Prix de Moscou d’aquest cap de setmana del 6 i 7 de juny amb un objectiu a l’horitzó: classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016. El combinat estatal no ho tindrà gens fàcil però, doncs per aconseguir el bitllet directe per a la cita olímpica ha de quedar primer dels tres tornejos europeus que disputarà.

santcugat_barça_rugbycat
Losada no podrà ser dissabte a La Teixonera. Fotografia de Lali Puig

Si no pot assolir aquesta primera plaça, quedant segon (dels dotze països que hi participen) aniria directament al Preolímpic, que se celebrarà el mes de juliol del proper any (encara no hi ha data ni lloc assignat). En cas de quedar per sota de la segona posició, hauria d’acabar entre els set primers (excloent a Gal·les, Anglaterra i Escòcia, que ja estan classificats) per disputar un torneig previ al Preolímpic.

Tot plegat, molt embolicat, però la selecció espanyola tindrà vàries oportunitats per ser a les primeres olimpíades en les que es veurà rugby. Losada, que es perdrà el partit de tornada de la repesca per ser a la DH contra el Sant Cugat, serà l’únic representant català i que competeix a la Federació Catalana que viatgi a Moscou. La convocatòria feta per Alberto Socías, formada per jugadors del Complutense Cisneros i que ha obviat als dos equips finalistes de la Divisió d’Honor, el Quesos Entrepinares i la UE Santboiana.

Convocatòria Espanya Rugby a VII:

Javier Carrión (Bathco Independiente)

Víctor Sánchez (CR El Salvador)

Joan Losada (FC Barcelona)

Pablo Feijoo, Francisco Hernández, Ángel López, Matías Tudela, Ignacio Villanueva (CR Complutense Cisneros)

Pablo Fontes (CR Majadahonda)

César Sempere

Ignacio Martín (Bera Bera RT)

Igor Genua (Hernani CRE)

Martín Heredia, Marcos Poggi (Club Athlétique Lormont)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *