Joan Losada titular, i Afa Tauli, suplent davant Geòrgia

El capità del Barça saltarà amb el “13” a l’esquena a Tbilissi

Losada i Tauli volen fer-se un lloc en una selecció que té mig peu al Mundial 2019

RugbyCat

Sense complexes a Geòrgia

La selecció espanyola de rugby a “XV” viu el moment més dolç de les últimes dècades. El combinat de Santiago Santos és a la capital de Geòrgia, on afrontarà demà el partit contra els Lelos no pas com una càrrega o un tràmit incòmode, sinó com una oportunitat. Els jugadors conovocats, poc habituals en les llistes del seleccionador per al Sis Nacions “B”, han de fer-se valdre si volen comptar per a futurs enfrontaments.

DXR8QugXUAAcyfo
Els Leones que jugaran demà a Tbilissi. Foto FER

En aquest context, Joan Losada saltarà al terreny de joc amb el “13” a l’esquena, compartint la posició de centre amb un especialista defensiu com Thibault Álvarez. El capità del FC Barcelona ha de demostrar que la seva experiència en la màxima competició de sevens mundial també pot servir en el rugby a XV, i demà tindrà 80 minuts per fer-ho davant la potent Geòrgia, clara dominadora de les nacions “B” d’Europa i amenaçant cada vegada amb més força la posició d’Itàlia.

losada_jocs_vakatawa_rugbycat
L’experiència a les sèries mundials de seven i als JJOO han de servir a Losada. Foto FER

Des de la banqueta esperarà el seu moment Afa Tauli. El número “8” de la Santboiana és un dels jugadors de més qualitat de la Liga Heineken i pot (si vol) ser una peça de la selecció de Santos. La seva capacitat per avançar amb la pilota i una visió del rugby privilegiada des del final de la melé, converteixen el novazelandès en una opció interessant i diferent per als Leones. La voluntat de sacrifici en defensa del “kiwi”, en un equip molt organitzat i agressiu en defensa, serà l’element definitori per a futures convocatòries.

Així doncs, demà a les 15h de la tarda (per Teledeporte), dos dels millors jugadors de Catalunya buscaran fer-se un lloc en una selecció que, si no es produeix un desastre, serà al Mundial del Japó 2019.

28378846_2100469149971231_7924646678580805085_n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *