Joan Losada torna a una llista dels Leones 7s

El capità del Barça jugarà els Europeus de seven un any després de la darrera convocatòria

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

El retorn de l’olímpic

Joan Losada tornarà a vestir la samarreta dels Leones VII. El capità del Barça havia renunciat a la selecció estatal de rugby a VII aquesta passada temporada degut a la incompatibilitat amb la feina, però aquest cap de setmana jugarà de nou un torneig internacional.

Serà a París on el tres quarts barceloní disputarà la segona volta del Campionat Europeu de sevens sota les ordres de Pablo Feijoo, que ha donat descans als jugadors habituals de la selecció (els que han participat a les World Series, com ara Pol Pla) i donarà minuts als més joves (i a algun il·lustre veterà com Matías Tudela) per tal d’identificar talent i possibilitats de cara a la propera temporada.

losada_alemanya_rugbycat
Joan Losada, en una acció davant Alemanya. Foto FER

D’aquesta manera, Joan Losada trenca amb la sequera d’un curs amb el combinat de sevens tot i que no amb els Leones, doncs amb la selecció de XV havia jugat un test match de novembre davant el Canadà i un partit del Sis Nacions “B” davant Geòrgia. Sobre la seva continuïtat amb el combinat de 7s per al curs 2018/19, el tres quarts català té clar encara el seu furut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *