Jordi Jorba, a punt de tornar als terrenys de joc

L’aler barceloní ha estat convocat a la concentració de la selecció espanyola de XV

Jorba està acabant la rehabilitació de l’operació al genoll esquerre i espera tornar a finals d’octubre

RugbyCat

Fotografia de Galabert Cassandre

Un any després

Jordi Jorba ja veu la llum al final del túnel. Un any després de lesionar-se el genoll esquerre (trencament del menisc, del lligament creuat anterior, una distenció del lligament lateral i diverses lesions rotuliars i del cartílag), l’aler català dels espoirs de l’USAP de Perpinyà és a punt de tornar als terrenys de joc.

jorba_usap_lesio_rugbycat
Jordi Jorba és a punt de tornar. Foto Galabert Cassandre

De fet, el seleccionador dels Leones Santiago Santos l’ha convocat per a la concentració que el combinat estatal està realitzant a Sant Cugat des de diumenge (per preparar els test match de novembre davant Namíbia i Samoa), on també hi són citats Afa Tauli de la Santboiana, “Koi” Hogg del Barça i Gerard Aubanell de l’Asvel Rugby francès.

Per a Jorba, aquest és el penúltim pas abans de vestir-se novament de curt després de l’operació a la que va ser sotmes ara fa un any. El barceloní ha patit alguns contratemps (complicacions en la recuperació), però ara ja es troba en la fase de fer canvis de direcció en carrera. Encara no pot fer contacte total, però tant jugador com USAP esperen que pugui jugar a finals del mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *