Jordi Jorba debutarà amb Espanya de VII a Exeter abans de la cita olímpica

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

La selecció espanyola de rugby a VII encara té feina per fer. Els flamants jugadors (aviat) olímpics de “Tiki” Inchausti competiran aquest cap de setmana a Exeter (Anglaterra) el segon i darrer torneig de sevens del circuit europeu. Enquadrats amb la vigent campiona Rússia, amb Geòrgia (que els va vèncer en la primera cita europea) i Lituània (última classificada), els Leones viatgen a la Gran Bretanya sense pressió.

El seleccionador, a més, ha aprofitat per convocar a homes poc habituals i per fer debutar també a tres jugadors: Francisco Soriano del Cisneros, Rafael de Santiago del Pozuelo i Jordi Jorba, dels espoirs de l’USAP de Perpinyà. L’aler barceloní jugarà el seu primer matx oficial amb el combinat estatal de sevens el mateix any que també s’ha estrenat amb els Leones de “XV” (a la Nations Cup).

Està sent, doncs una temporada molt especial per a Jorba, que també va penjar-se la medalla de plata al Mundial “B” amb Espanya Sub-20. L’ex del BUC compartirà convocatòria amb Joan Losada, que a diferència de Pol Pla sí que jugarà a Exeter. “Tiki” Inchausti ha dissenyat una plantilla “mixta” per aquesta ocasió, convocant a sis jugadors que van vèncer el Preolímpic, vells coneguts i debutants.

Convocatòria completa per al Grand Prix d’Exeter:

Alcobendas: Pablo Fontes i Glen Rolls

BeraBera RT: Ignacio Martín

CR Complutense Cisneros: Paco Hernández, Iñaki Villanueva i Francisco Soriano

CRC Pozuelo: Rafael de Santiago

FC Barcelona: Joan Losada

USAP de Perpinyà: Jordi Jorba

CR El Salvador: Víctor Sánchez

FER: César Sempere

Jakie Carter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *