Jordi Jorba és operat amb èxit i podria tornar a finals de temporada

L’aler barceloní va ser intervingut el passat divendres a la clínia Tres Torres

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Objetiu: final de temporada

Amb optimisme i ganes de recuperar-se el més aviat possible afronta Jordi Jorba la rehabilitació del seu genoll esquerre. El jove aler de 20 anys va ser operat el passat divendres 22 de setembre a la clínica Tres Torres del menisc, el lligament creuat anterior, una distenció del lligament lateral i diverses lesions rotuliars i del cartílag.

Els terminis de recuperació seran els habituals: dos mesos sense posar el peu a terra, i a partir d’aquí, anar caminant i recuperant la musculatura gradualment per enfortir aquest genoll. Si no hi ha cap contratemps, Jorba espera poder tornar abans que acabi la temporada, doncs l’aler vol ser amb els espoirs de l’USAP de Perpinyà quan arribi el tram final de la competició a les acaballes del mes de maig.

jorba_medalla_rugbycat
Jordi Jorba vol penjar-se de nou la medalla de campió. Foto USAP

Jorba farà la major part de la rehabilitació a Barcelona, tot i que periòdicament pujarà a Perpinyà perquè els metges de l’entitat francesa puguin anar seguint el procés de recuperació. El club francès reitera així la seva confiança en el back català, de qui esperen que pugui jugar de nou el més aviat possible per poder revalidar el títol de campions Sub-21 de França.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *