Jordi Jorba i Marcos Puig, entre els Leones possibles per jugar contra Rússia

Els dos backs lluitaran per entrar a la llista definitiva del primer partit del Sis Nacions “B”

El tercera línia blaugrana “Koi” Hogg també serà a la concentració

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu i Jordi Elias

Guanyar-se un lloc

Dos jugadors catalans es troben en la llista de 29 que ha confeccionat Santiago Santos per preparar el primer partit del Sis Nacions “B” davant Rússia el proper 10 de febrer: Jordi Jorba i Marcos Puig es concentraran a Madrid des del proper dilluns 4 de febrer fins el divendres 8 amb els Leones.

catalunya_jorba_puig_rugbycat
Puig i Jorba van compartir equip amb la selecció catalana el 2016. Foto Jaume Andreu

El primer d’ells, Jordi Jorba, ja havia estat cridat en primera instància a principis de setmana, mentre que Marcos Puig ha estat convocat avui en substitució de Lucas Levy. Tant per a un com per a l’altre la convocatòria suposa un premi i una oportunitat. Jorba fa tot just un parell de setmanes que ha tornat als terrenys de joc després d’un llarg període d’absència per la lesió al genoll, i jugar amb els Leones l’ajudarà a retrobar-se amb el seu nivell.

Per a Puig, la concentració és un premi a la gran temporada que està realitzant. Després d’un parell de cursos complicats degut a la lesió que va patir al principi del curs 2016-17, el número “12” de la Santboiana està sent el millor jugador del seu equip, un fet que no ha passat desapercebut per a Santos.

fcb_ues_derbi_rugbycat
“Koi” Hogg vol estrenar-se amb els Leones. Foto Jaume Andreu

També hi serà el tercera línia d’ascendència britànica del Barça “Koi” Hogg, que espera debutar amb uns Leones que combinen alguns pesos pesats dels darrers anys (Auzqui, Linklater, Guillaume, Blanco), amb joves cridats a fer un pas endavant (Jorba, Gimeno o Munilla) i peces que Santos ja ha provat en anteriors partits i que han de tirar de la selecció com Joshua Peters o Mickael de Marco.

Convocatòria completa:

convo_leones_russia_rugbycat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *