Jordi Jorba torna a vestir-se de curt

L’aler català va jugar 65 minuts amb els espoirs de l’USAP després d’un any i mig d’absència

“De moment vull mantenir-me titular i jugar el millor que pugui els propers partits”

Francesc Gómez

Fotografia d’arxiu de Galabert Cassandre 

I per fi, el retorn

Jordi Jorba torna a gaudir del que més li agrada: jugar a rugby. L’aler català va participar 65 minuts en el partit que els espoirs de l’USAP de Perpinyà van disputar dissabte al camp de La Rochelle,  i tot i perdre, el jugador barceloní va acabar amb un somriure d’orella a orella.

jordi_jorba_rugbycat
Jorba, en un partit de fa dues temporades. Foto Galabert Cassandre

La rehabilitació del seu genoll esquerre (operat degut al trencament del menisc, del lligament creuat anterior i una distenció del lligament lateral) s’havia eternitzat, allargant-se cada vegada més degut primer a la manca de cartílag (motiu pel qual va passar per segona vegada pel quiròfan per injectar-se cèl·lules mare), després a un edema i finalment a una tendinitis rotuliana.

“El retorn va ser millor del que m’esperava, però a la segona part va haver-hi una pausa molt gran per una lesió d’un company i el genoll se’m va refredar una mica i se’m va bloquejar, però quan corria ja no ho notava. Prou bé la veritat” assegura Jordi Jorba, feliç de deixar enrere els dies de crosses, metges i revisions.

En resum, des del setembre 2017 el tres quarts format al BUC no havia pogut jugar ni un sol minut, perdent-se el curs passat el campionat espoir sencer amb l’USAP o el Sis Nacions “B” amb els Leones, on comptava amb la confiança de Santiago Santos.

jordi_jorba_uruguay_rugbycat
Jorba té molts números de tornar a jugar amb els Leones. Foto Juan Carlos Ogazón

Ara però, i encara amb sis jornades per disputar-se del campionat espoir, el barceloní se centra en rendir fins a finals de curs: “De moment vull mantenir-me titular i jugar el millor que pugui els propers partits. De cara al les temporades següents, dependrà de com rendeixi els pròxims enfrontaments”.

Per al que resta de temporada, Jorba no tan sols ha de pensar en els espoirs, doncs Santiago Santos compta amb ell per al Sis Nacions “B” que comença el mes de febrer, com corroboren les concentracions amb els Leones a les que ha estat convocat el tres quarts.

Espoirs i Leones a part, sorgeix un dubte en els aficionats catalans. Podrem arribar a veure el jove aler al Top 14 amb l’USAP? Es veu Jordi Jorba debutant a la màxima competició francesa? “De veure’m-hi sí que m’hi veig. Crec que podria estar allà dalt però he estat una temporada sense jugar un sol partit, vinc d’una lesió greu i és complicat que hi pugui pujar. Però bé, tot i així s’intentarà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *