Jordi Sánchez entrenarà el BUC la propera temporada

Sánchez torna a Barcelona per dirigir el conjunt de la Divisió d’Honor “B”

RugbyCat

Fotografia d’Aram Prats

Relleu a la banqueta de la Foixarda

El BUC inicia la propera campanya un nou camí amb relleu a la banqueta inclòs. Jordi Sánchez torna a la Foixarda, on ja havia militat com a jugador, per subtituir Xavi Carrasco com a entrenador del primer equip.

jordi sanchez_ber_rugbycat
Jordi Sánchez agafa les regnes del BUC. Foto Aram Prats

Sánchez fa el camí de retorn a Barcelona després de dues temporades fora de Catalunya. El barceloní de 35 anys ha dirigit enguany el Belenos de la primera regional asturiana (caient a la final d’ascens a la DHB davant el VRAC), i fa dos cursos va ser l’entrenador de la selecció masculina de rugby a VII de Costa Rica, on també va fer tasques de desenvolupament amb les categories de la selecció femenina.

Abans, Sánchez havia estat al capdavant dels Enginyers del Poble Nou, rival del BUC al Grup B de la Divisió d’Honor “B”, amb els quals va acabar sisè la campanya 2015/16. Amb el club de la Mar Bella, a més de ser-ne jugador durant molts anys, també va ser entrenador del conjunt femení el curs 2014/15.

jordi_belenos_rugbycat
Sánchez, en la darrera etapa amb el Belenos. Foto Maria Palacio

El seu segon serà l’exjugador del Sant Cugat Juan Sorrequieta, amb qui intentaran millorar els resultats de la present campanya en què el BUC ha acabat vuitè al Grup B de la DHB amb nou victòries i tretze derrotes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *