Jordi Sánchez no seguirà a la banqueta del BUC

El tècnic barceloní acaba el seu periple amb l’equip negre després d’una temporada

El BUC ha salvat la categoria a la DHB en un curs complicat

RugbyCat

Fotografia de BUC

Canvi a la banqueta buquera

Els camins de Jordi Sánchez i el BUC se separen després d’una temporada. L’entrenador barceloní va agafar les regnes del club de la Foixarda l’estiu de l’any passat amb el repte de mantenir la competitivitat d’un equip que perdia peces claus com Sergi Coma, Lucas Quentin o Juan Pablo Pistone.

jordi sanchez_ber_rugbycat
El BUC no ha renovat Jordi Sánchez. Foto Aram Prats

En una temporada complicada per als negres, el BUC ha salvat els mobles a finals de temporada, quedant desè del Grup B de la Divisió d’Honor “B” gràcies a un gran final de curs en què els  barcelonins han guanyat els tres darrers enfrontaments.

Aconseguir la continuitat a la segona divisió espanyola no ha estat suficient perquè la directiva del BUC renovés la confiança en Sánchez (entrenador també del conjunt del BUC S16 campió de la Segona Catalana), a qui se li acabava el contracte a finals del mes de maig.

buc_equip_rugbycat
El BUC ha salvat la categoria en un any difícil. Foto Edu Rois

Així doncs, un dels cinc equips catalans de la categoria de plata del rugby espanyol cerca entrenador per buscar un nou revulsiu de cara a la temporada 2019/20 i un dels entrenadors més joves del panorama rugbísic català queda lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *