La davantera dels Leones passa per sobre de Namíbia

La selecció espanyola va vèncer 34 a 13 en el primer dels dos test match de novembre

Afa Tauli va jugar tot el partit amb el “8” i podria repetir contra Samoa

RugbyCat

Fotografia de Domingo Torres

Contundent triomf

La selecció espanyola de rugby va començar de la millor manera possible la competició internacional de la temporada, amb una contundent victòria 34 a 13 davant de la mundialista Namíbia, que tot i que es va avançar primer al marcador, no va poder amb la potent davantera dels Leones.

leones_namibia_rugbycat
La davantera dels Leones va arrasar la namíbia. Foto Domingo Torres

Namíbia va sorprendre inicialment els locals, i fruit d’una de les primeres melés va arribar el primer assaig visitant de la mà de Damian Stevens, que va veure un el forat entre el mig de melé i el tercera Víctor Sánchez i el va atacar amb decisió. Des d’aquest moment, els de Santos es van posar les piles i van començar a construir basant-se en la melé i en un poderosíssim maul que Namíbia va patir molt per aturar.

Així, Quentin García empatava el partit i més tard un assaig de càstig després de tres infraccions del número 1 namibi en melé donaven l’avantatge als vermells, que eixamplaven la diferència amb un maul que culimava Victor Sánchez per enviar els seus 21 a 10 per davant al descans. A la segona meitat va continuar el domini dels espanyols, que amb un nou assaig de càstig i dos cops de càstig d’Emiliano Calle es desfeien d’una Namíbia que va oferir un nivell decebedor.

leones_namibia_test_rugbycat
Michael de Marco i Joshua Peters, pes i potència per a la davantera. Foto Domingo Torres

D’entre els somriures finals destacava el d’Afa Tauli, que en el seu cinquè partit amb els Leones va poder jugar els 80 minuts, demostrant a cada contacte que és capaç tant d’avançar com de muntar un maul quan cal, una arma que vol explotar Santiago Santos i que pot fer del “8” novazelandès de la Santboiana una peça imprescindible d’aquesta selecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *