La Federació Valenciana mostra el camí: derbis valencians per la tele cada cap de setmana

Segons avança YoSoyNoticia, la Federació Valenciana ha arribat a un acord per emetre un derbi cada cap de setmana

RugbyCat

Fotografia de CP Les Abelles

Allò que sempre havien reclamat els practicants i aficionats del rugby d’aquí comença a fer-se realitat. No a Catalunya, però, sinó a València. I és que segons ha avançat el portal digital YoSoyNoticia, la Federació Valenciana de Rugby ha arribat a un acord amb la productora “Tossalet Produccions” per retransmetre un derbi valencià del Grup B de la Divisió d’Honor “B” cada cap de setmana.

A través de TV Mediterráneo (amb canal a la TDT del País Valencià), totes les jornades s’emetrà un dels duels entre els equips valencians en directe no tan sols per la televisió, sinó també a través de les pàgines web de cada club. El projecte començarà ja aquest diumenge, quan s’emetrà l’enfrontament entre el CAU València i el Tecnidex València.

L’exclusiva, desvelada per YoSoyNoticia es confirmarà, en principi, aquest dijous 29, quan totes les parts implicades explicaran els detalls de l’acord. Un acord que ensenya el camí a les altres federacions, i sobretot a la Federació Espanyola de Rugby, per portar el rugby a les cases dels ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *