La FER apel·la la decisió del comitè de la World Rugby

La Federació Espanyola esgota les vies per no ser desqualificada del Mundial 2019

Aquest divendres 1 de juny es decidirà si l’apel·lació prospera o no

RugbyCat

Fotografia de FER

Fins el final

La Federació Espanyola de Rugby (FER) ha presentat avui un recurs d’apel·lació contra la sentència del Comitè de Disputes independent designat per la World Rugby que va decidir sobre el cas Bèlgica-Espanya i les alineacions indegudes de Bèlgica, Espanya i Romania.

La FER ha esgotat els catorze dies de termini que tenia per presentar el recurs, doncs la resolució del comitè va emetre’s el passat 15 de maig. També ho ha fet Romania, que com Espanya ha estat desqualificada del Mundial del 2019 per fer servir Sione Faka’osilea els dos darrers anys en el Sis Nacions “B”. Pel que fa als Leones, han recorregut els dos punts en què estaven implicats, és a dir, la no repetició del Bèlgica-Espanya i la no elegibilitat de Mathieu Belie i Bastien Fuster.

leones_belgica_fora_rugbycat
Els Leones esgoten les vies per no ser desqualificats. Foto Luz Fierro

Segons es detalla en el comunicat de la World Rugby (la FER no ha explicat res al respecte de moment), l’apel·lació serà atesa aquest divendres 1 de juny per una comissió d’apel·lacions independent composta pel president del panell judicial independent de la World Rugby, Christopher Quinlan QC, l’exjugadora internacional dels Estats Units i membre del Saló de la Fama, Phaidra Knight i pel president del Panell Disciplinari independent de la European Professional Club Rugby (EPCR), Mike Hamlin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *