La FER torna a posposar la decisió de la final de Copa: demà abans de les 20h se sabrà la seu

L’espera per saber on es jugarà la final de la Copa del Rei s’allarga de nou

Alfonso Feijoo ha declarat que demà se sabrà la seu

RugbyCat

Fotografia de FER

“Encara no sabem res, la veritat. Sembla que la premsa s’aventura a moltes conclusions i saben més que jo, i crec que jo m’assabentaré dels primers de la decisió que prenguem. Vaja no ho crec, n’estic segur. No hi ha res decidit, hem demanat ampliacions sobre el plec de condicions que es va demanar als interessats i avui tanquem el termini a les 14h, em sembla, per rebre les últimes puntualitzacions i a partir d’aquí abans del cap de setmana prendrem una decisió”.

Amb aquestes paraules el president de la Federació Espanyola de Rugby (FER), Alfonso Feijoo, ha tornat a posposar l’anunci de la seu de la final de la Copa del Rei. El màxim responsable de la FER s’ha pronunciat així a la roda de premsa que celebraven aquest migdia en motiu de la prèvia del partit del Sis Nacions “B” entre Espanya i Bèlgica, allargant una vegada més aquesta decisió que té a l’espera a la Santboiana, el Salvador.

alfonso_feijoo_rugbycat
Gauthier Gibouin, Santiago Santos, Alfonso Feijoo i Jaime Nava a la roda de premsa. Foto FER

Sobre l’ampliació de la informació (la segona que reclamen) que ha provocat una altra pròrroga, s’ha demanat a les diferents candidatures si tenen el suport institucional suficient, no només dels ajuntaments, sinó dels governs autonòmics corresponents (la Santboiana del govern de La Rioja, el Salvador del de Castella i Lleó i l’Independiente del de Cantàbria).

Després de guadar silenci durant varis dies, deixant exepctants a clubs, premsa i aficionats, Feijoo ha assegurat que demà se sabrà ja si la final de la Copa del Rei se celebrarà a Valladolid, Logronyo o Torrelavega. Uns minuts més tard, aquesta piulada del compte de twitter de la FER emplaçava a demà a les 20h com a hora màxima per anunciar la decisió:

tweet_fer_rugbycat
El tweet del compte de la FER

D’aquesta manera es pospon per tercera vegada l’esperat anunci, eternitzant una situació que està posant en dubte la capacitat de presa de decisió de la FER i la seva política de (no) comunicació, callant durant dies no només sobre on es jugarà la final, sinó sobre quan anunciarien la decisió.

Com dèiem ahir, “vuelva usted mañana”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *