La “II Trobada de Veterans de Rugby de Catalunya” es consolida a Tarragona

RugbyCat

Fotografia de CR Tarragona

Aquest passat diumenge 10 de maig el Complex Educatiu de Tarragona va acollir la segona edició de la “Trobada de Veterans de Rugby de Catalunya”, consolidant un esdeveniment que vol implicar de manera oficial un part tant important de l’esport de l’ovalada com en són els jugadors més veterans i els ex jugadors.

Si bé en un inici havien de ser nou els equips que en formessin part, finalment en van ser set: el RC Cornellà, el SEL Vilanova, el Badalona RC, l’AV Barcelona, el CEU, el FC Barcelona i el Rugby Tarragona. Aquests conjunts van sumar aproximadament unes 200 persones que van participar en els onze partits de 20 minuts que es van disputar durant el matí.

Aquest esdeveniment (amb el posterior tercer temps de rigor), organitzat a parts iguals entre la Federació Catalana de Rugby i el Tarragona, va servir com a prèvia de la 13th European Golden Oldies Festival, el torneig europeu de veterans que enguany se celebrarà a San Sebastià entre l’11 i el 14 de juny i que tindrà representació d’alguns conjunts catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *