La jornada que ve: el que no et pots perdre, partits calents i possibles sorpreses

RugbyCat

Fotografia de VRAC Quesos Entrepinares

La jornada d’aquest cap de setmana, on només jugarà en la seva totalitat la Divisió d’Honor i la Divisió d’Honor B, la completaran alguns partits ajornats, majoritàriament pel cap de setmana d’intenses pluges de mitjans de novembre. Tot i disptar-se pocs partits, des de rugbycat.cat en destaquem tres que poden ser fonamentals.

– El que no et pots perdre

– Ciencias Fundación Cajasol vs UE Santboiana, diumenge 22 de desembre a les 12:30 a La Cartuja, Sevilla

El degà del rugby català se la juga a cara o creu a La Cartuja. La Santboiana visita el cuer de la Divisió d’Honor amb tan sols 4 punts d’avantatge i amb la imperiosa necessitat d’evitar la setena derrota consecutiva contra un rival que tan sols ha guanyat un partit, a la primera jornada, al Baldiri Aleu precisament, contra els catalans.

Lewis Williams ja podrà comptar amb Afa Tauli, que ha complert els dos partits de sanció, i podrà formar una convocatòria complerta per encarar un enfrontament crucial per al futur del Sant Boi, que encara no ha aconseguit cap triomf fora de casa. Si els del Llobregat mostren la seva millor versió, els punts han de tornar cap a Catalunya, però necessitaran mantenir la concentració i la intensitat durant els 80 minuts de joc.

– El partit calent

– CNPN Enginyers vs BUC, diumenge 22 de desembre a les 12:00h a la Mar Bella, Barcelona

Duel de necessitats a la Mar Bella. Últim i penúltim classificats del Grup Est de la Divisió d’Honor B es trobaran per decidir quin dels dos passarà les festes com a cuer de la lliga. Tan el BUC com els Enginyers han millorat el seu joc a la darrera jornada tot i perdre els partits per una diferència considerable.

Tan sols dos punts els separen a la classificació, i diumenge es veurà si el rugby que despleguen és similar o, si per contra, el CNPN és superior com mostra la diferència de punts encaixats de la taula (-83 per als del Poble Nou i -256 per al BUC). Sigui com sigui, partit a tot o res que pot marcar el futur a la categoria d’un dels clubs.

– La sorpresa?

– CR La Vila vs CR Sant Cugat, diumenge 22 de desembre a les 14:30h a El Pantano, Villajoyosa

El líder de la lliga visita Villajoyosa amb la intenció de mantenir o ampliar la distància respecte els seus perseguidors. El Sant Cugat ve de guanyar els Enginyers tot i tenir un seguit de baixes importants i encara l’enfrontament contra La Vila amb confiança però coneixedors de la capacitat dels seus rivals de desplegar un bon rugby.

Els locals , amb un partit menys disputat, sumen 20 punts i buscaran apropar-se als santcugatencs per mantenir les esperances de lluitar per l’ascens. Però si el Sant Cugat juga com ho ha fet en la majoria de les jornades, seria una autèntica sorpresa que els de la Villajoyosa afegixin una nova victòria al seu registre.

Pots consultar els horaris de tots els partits de la jornada aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *