La Mar Bella serà un camp de gespa artificial

L’estadi dels Enginyers canvia l’herba (sorra) natural per la gespa artificial

Les obres començaran a primers de juliol i estaran llestes a mitjans de setembre

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

Un nou camp, per fi

Excel·lent notícia per tancar la setmana: la Mar Bella serà de gespa artificial. L’estadi del Barcelona Enginyers Rugby segueix els passos de la Foixarda i es convertirà en el tercer camp de rugby de Barcelona que farà servir aquesta superfície (juntament amb la mateixa Foixarda i amb la Teixonera). Les obres s’iniciaran els primers dies de juliol i estan previstes que s’acabin a mitjans de setembre (la lliga de DHB arrenca per aquestes dates).

Les reclamacions dels Enginyers (que tan sols són usuaris, no administradors ni gestors de la instal·lació) han estat finalment escoltades i l’Ajuntament de Barcelona posarà solució a un camp que ha provocat múltiples lesions degut a la falta de reg i manteniment i als sots provocats pels llançaments de pes de l’atletisme (la instal·lació és compartida entre rugby i atletisme).

mar_bella_pluja_rugbycat
Així queda la Mar Bella els dies de pluja. Foto Jaume Andreu

El canvi de camp suposarà una millora inqüestionable, doncs la Mar Bella ha estat els darrers anys un dels pitjors camps de Catalunya, sent un rectangle de sorra i pols els dies assolellats i un munt de fang i bassals els de pluja. Aquesta bona notícia s’afegeix a la construcció dels camps per al Tarragona (2018) i el Sitges (el 2019), però encara queden clubs amb problemes d’instal·lacions com ara el SEL Vilanova (entre d’altres), que pateix també el mal estat del terreny de joc municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *