La nova Mar Bella estarà llesta a l’octubre

Les obres per instal·lar la gespa artificial estan en marxa des de finals de juliol

RugbyCat

Fotografia de CNPN Rugby

La gespa artificial a la Mar Bella és més a prop

Barcelona és a punt de tenir un nou camp de rugby en condicions. Tal i com explicàvem a principis del mes de juny, l’Ajuntament de Barcelona finalment ha tirat endavant el projecte per transformar el camp de la Mar Bella en un terreny de gespa artificial.

Malgrat les disputes i la polèmica amb els dos clubs d’atletisme de l’estadi poblenoví, la proposta va prosperar i les obres van començar el passat 26 de juliol, unes setmanes més tard del que s’esperava. Degut a aquest endarreriment en l’inici, es calcula que la inauguració podrà fer-se la primera setmana d’octubre, just abans de la Triatló de Barcelona que com cada any farà servir la Mar Bella com a base per deixar-hi les bicicletes.

obres2
Les excavadores van començar la feina el 26 de juliol. Foto CNPN Rugby

Així doncs, els Enginyers hauran d’esperar fins la quarta jornada de lliga per disputar-hi el primer partit a casa, perquè el que hauria de ser l’enfrontament inaugural a la Mar Bella, la segona jornada de la Divisió d’Honor “B” del 23 o 24 de setembre davant la Santboiana “B”, arribarà encara amb el camp inacabat.

Però després d’anys de reclamacions, fang i sots, què són unes setmanes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *