La reunió entre el CEU i la UB no esclareix res i caldrà esperar per resoldre la situació del Camp del Sitari

RugbyCat

Fotografia de CR Senglars de Torroella

Ahir es va viure un nou episodi del “culebron” del Camp del Sitari. Sobre les 13h del migdia, el president del CEU, Toni Roig i el vicepresident del club Conleth Farrell van reunir-se amb el Vicerector del Grup Universitat de Barcelona, TIC i Serveis Comuns,  el Dr. Josep A. Plana per intentar esclarir la situació actual en la que es troben les Pistes Universitàries tant d’atletisme com el propi camp de rugby.

Després de prop d’hora i mitja de reunió, l’únic que es va treure en clar va ser que caldrà esperar. El vicerector de la UB va negar de nou (malgrat les filtracions des de dins de la mateixa universitat ) qualsevol acord amb la Fundació Damm per la concessió a llarg termini del Camp del Sitari, assegurant que  no hi ha res signat a data d’avui.

Cap novetat doncs de moment, la UB no es mou del seu discurs des que va sortir a la llum tot aquest assumpte i s’haurà esperar per saber si definitivament el CEU (i tots els altres usuaris de la instal·lació) hauran de fer les maletes i buscar-se una nova casa o, per contra, podran seguir al Sitari, com a mínim, una temporada més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *