La Santboiana comença el procés per posar gespa artificial al Baldiri Aleu

El club santboià ha obert el procés de licitació per adjudicar el contracte d’obra

El pressupost per instal·lar la nova gespa és de 600.000 euros

RugbyCat

Fotografia de Jordi Elias

La nova gespa, a un pas

La UE Santboiana va publicar dilluns a la seva pàgina web l’anunci de l’adjudicacició del contracte d’obres per arrencar amb la instal·lació de la gespa artificial al Baldiri Aleu.

Tal i com avançava Rugbycat.cat a principis d’any, el club del Baix Llobregat dirà adéu a la sorra i el mal estat del terreny de joc i donarà pas a un camp de rugby de condicions òptimes que vol passar les homologacions tant de la Federació Espanyola com de la World Rugby.

baldiri_aleu_gespa_rugbycat
El Baldiri Aleu tindrà finalment un terreny de joc com déu mana. Foto UES

 

La publicació al web de la Santboiana és tan sols el primer pas per a què comencin les obres. Fins el dia 13 de maig, les empreses que ho vulgin podran presentar-se com a candidates per fer unes obres amb un pressupost ja tancat de 606.551,45 euros.

En el cas que hi hagi més d’una oferta, el plec de condicions estableix un sistema de puntuació per escollir la millor candidatura. El plec diu que el termini per acabar-les és de 8 setmanes des de l’inici de les obres, per tant la Santboiana tindrà gespa artificial per arrencar la temporada 2019/20.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *