La Santboiana incorpora el talonador Sam Thomas

El novazelandès de 23 anys prové de l’Auckland Rugby i ha jugat amb els All Blacks universitaris

RugbyCat

Fotografia de Pakuranga RC

Un “kiwi” per a la primera línia

La tradició “kiwi” de la Santboiana no s’atura. El club català reforça la primera línia de la melé amb l’arribada del talonador Sam Thomas, que va arribar ja dimarts a Catalunya i s’entrenava ahir per primera vegada al Baldiri Aleu. Lewis Williams pot respirar tranquil d’aquesta manera, doncs els blaus havien patit les darreres setmanes dues lesions importants en aquestes posicions; les d’Aleix Buira i Josep Balsalobre.

sam_touche_ues_rugbycat
Sam Thomas pot debutar aquest diumenge al Pepe Rojo. Foto facebook

El nou jugador santboià té 23 anys, mesura 1,86m d’alt i pesa 103kg. Provinent del Pakuranga United RC, ha jugat també amb l’Auckland Rugby, l’equip que reuneix els millors jugadors de la regió d’AucklandRugbier des de petit, el nou hooker de la Santboiana va formar part de la selecció d’universitats de Nova Zelanda (els All Blacks universitaris), fet que ha de donar certes garanties de la seva qualitat, doncs se li demanarà que sigui el talonador segur en touche i versàtil en el joc obert que era Sam Sturgess la passada campanya.

sam_thomas_allblacks_rugbycat
Sam Thomas (tercer per l’esquerre) amb la selecció universitària de NZ. Foto facebook

Sam Thomas (que sortirà des de la banqueta aquest diumenge al Pepe Rojo) es converteix en el quart novazelandès de la plantilla del Llobregat després d’Afa Tauli, Ethan Woodmass i Harry Fitzsimons, i és probable que no sigui l’últim, doncs la Santboiana està treballant per poder incorporar encara un altre jugador abans que es tanqui el període de fitxatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *