La Santboiana recupera Balsalobre però perd Ragazzi i Puigbert

El pilar català va anar convocat contra La Vila aquest diumenge

Ragazzi contra el Salvador i Puigbert davant la Vila van patir lesions al genoll

RugbyCat

Fotografia d’arxiu d’Aram Prats 

La plantilla santboiana es debilita

 

La Santboiana ha hagut de païr aquest inici d’any una notícia bona i dues de desastroses. Els del Baldiri Aleu celebraven diumenge el retorn a la convocatòria de Josep Balsalobre, qui malgrat no participar en l’enfrontament davant la Vila està llest i recuperat del trencament de lligaments dels dos dits de la mà per tornar als terrenys de joc, i degut a les circumstàncies de l’equip blau, farà més falta que mai.

balsi
Josep Balsalobre torna en el moment més oportú. Foto UES

I és que Lewis Williams ha rebut aquests dies les pitjors noves: Paolo Ragazzi es perdrà el que resta de temporada i Josep Puigbert motl probablement també. El talonador italià va trencar-se els lligaments creuats del genoll esquerre contra el Salvador en la primera jornada del 2018, mentre que el segona línia català va patir una lesió similar davant la Vila, i a falta de la ressonància magnètica sembla que s’ha trencat la famosa tríada del genoll esquerre.

El “medical joker”, una possibilitat poc provable

Les lesions, que s’afegeixen a la d’Aleix Buira (de qui s’espera que pugui tornar a finals de febrer) deixen tocada una plantilla ja de per si curta i Williams haurà de tirar de gent de la casa. Tot i que per normativa es poden fer fitxatges en cas que un jugador es lesioni de gravetat després del mercat de fitxatges (el famós “medical joker”), la Santboiana descarta de moment aquesta possibilitat per motius purament econòmics: no hi ha calers.

paolo_ues_rugbycat
Paolo Ragazzi ha sofert un dur revés en la que estava sent una gran temporada per a ell. Foto UES

Així doncs, els blaus hauran de confiar novament amb el seu planter quan estem a punt d’arribar al punt àlgid de la temporada, amb la semifinal de Copa del Rei al Pepe Rojo davant el Quesos Entrepinares a tan sols dues setmanes vista. La Santboiana necessitarà més ferro que mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *