La Selecció Catalana femenina prepara el Campionat de Seleccions Autonòmiques amb un grup de 30 jugadores

RugbyCat

Fotografia d’arxiu Laura Canal

La Selecció Catalana femenina segueix preparant el Campionat de Seleccions Autonòmiques que se celebrarà els propers dies 13 i 21 de desembre amb un grup de 30 jugadores. Les noies entrenades per Mari Sequedo i Carlos Judías segueixen treballant de valent per ser entre les 23 escollides que disputaran aquestes dues jornades.

Catalunya vol revalidar el títol aconseguit la temporada passada, i ho haurà de fer amb un nou format de competició. A diferència de l’any anterior, aquest cop s’han dividit les nou seleccions que hi participen en dos grups basant-se en el nivell dels equips (en funció de l’última classificació) i també es jugarà el torneig en dos dies diferents.

Així, la Selecció Catalana es troba al Grup A i jugarà contra València, el dissabte 13 de desembre a les 17:30h a La Feixa Llarga. Si guanya, disputarà la final en camp neutral contra el vencedor del matx entre Madrid i Galícia. Si perd, jugarà pel tercer lloc. En el Grup B s’hi troben les seleccions d’Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Múrcia i Euskadi.

Aquest és el grup de 30 jugadores que s’estan disputant un lloc entre les 23 definitives per a la Selecció Catalana:

INEF BarcelonaAlexandra Castillon, Lali Daví, Laura Esbrí, Jordina Marbà, Carina Castillón, Anna Barbanti, Angela del Pan, Marta Miró, Pedrona Serra, Cristina Estrada i Linda López.

GEiEG: Eva Garcia, Judith Velez, Alba Alarcon, Anna Ibáñez, Núria Canals, Àfrica Félez, Magdalena Pérez, Núria Carreras, Elisabeth Martínez, Anna Arnau

Gòtics RCDiana Gassó i Marina Cabré.

CRUCClaudia Doe i Alba Diaz.

UESAurelia Mesa i Anna Paloma

Barcelona Enginyers Rugby: Adaia Anglès i Laia Azorín

RC MartorellCarla Gras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *