La selecció catalana femenina vol proclamar-se campiona del Campionat de Seleccions Autonòmiques de Corunya d’aquest cap de setmana

Laura Canal Soria

Fotografia d’Ernesto Aradilla

La Selecció Catalana de Rugby a XV en categoria Femenina participarà en el Campionat de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Corunya, els propers 11 i 12 de gener del 2014.

Amb Montse Poza i Ricardo Martinena al capdavant com a seleccionadors i entrenadors, les noies, que formen part dels clubs d’INEF Barcelona, el GEiEG i el Gòtics Rugby Club, viatjaran a Galícia per defensar la ginesta que representa la selecció catalana.

Catalunya, que es troba al Grup B, disputarà el primer partit dissabte a les 10 del matí contra Castella i Lleó al camp de rugby d’Arteixo “Ponte dos Brazos”. Per ser primera de grup haurà de jugar contra Galícia o Andalusia, segons el resultat, i guanyar. D’aquesta manera, passaria a la final de diumenge contra el primer classificat del Grup A, que està format pels equips de Madrid, Múrcia, País Basc i València, a les 12:45 al Complex Esportiu d’Acea da Ama.

L’objectiu de les noies és guanyar el campionat i refer-se de la derrota de l’any passat a la final contra la selecció madrilenya per un ajustat 14 a 12.

Horaris:

1ª Jornada. Dissabte 11 de gener

Grup A: Madrid, País Basc, València i Múrcia

Camp Rugby Complex Esportiu d’Acea da Ama

10:00h Madrid – Múrcia
11:00h País Basc – València
12:45h Perdedor – Perdedor
13:45h Guanyador – Guanyador

Grup B: Catalunya, Galícia, Andalusia i Castella i Lleó

Camp d’Arteixo “Ponte dos Brazos”

10:00h Catalunya – Castella i Lleó
11:00h Galícia – Andalusia
12:45h Perdedor – Perdedor
13:45h Guanyador – Guanyador

2ª Jornada. Diumenge 12 de gener

Camp Rugby Complex Esportiu d’Acea da Ama

9:30h 4t Grup A – 4t Grup B (7è/8è)
10:35h 3r Grup A – 3r Grup B (5è/6è)
11:40h 2n Grup A – 2n Grup B (3r/4t)
12:45h 1r Grup A – 1r Grup B (1r/2n)
Jugadores convocades amb la Selecció Catalana

INEF BCN: Martina Canyelles, Alexandra Castillón, Carina Castillón, Clara Costa, Marta Costa, Raquel Erro, Aroa González, Jordina Marbà, Carlota Méliz, Tania Ortega, Anna Ramón, Mari Sequedo.

GEiEG: Anna Arnau, Marta Cabané, Marina Cabré, Núria Canals, Núria Carreras, Àfrica Félez, Yaiza González, Maria Jiménez, Eli Martínez, Magdalena Pérez i Cristina Song.

Gòtics RC: Eli Fornells, Diana Gassó i Arantza Olabarria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *